Σάββατο, Νοεμβρίου 29, 2008

Blogging again...

Φέρνοντας μια βόλτα στα blogs, ξαναθυμήθηκα γιατί αγάπησα εξ αρχής τόσο αυτή την «βόλτα». Ελεγε τις προάλλες ένας συνάδελφος ότι το φέισμπουκ αντικατέστησε τα blogs, «μόδα ήταν και πέρασε» και ίσως να ισχύει σε κάποιο βαθμό, για κάποιους από μας...
Κι εγώ ξεχάστηκα «εκεί μέσα» για καιρό, όμως επιστρέφοντας «εδώ», διαπιστώνω –ξανά- ότι η δημιουργικότητα δεν έχει καμία σχέση με το... «χαζεύω».

Και η αλήθεια είναι αυτή... Στα blogs υπάρχει δημιουργικότητα, στο φέισμπουκ απλά... χαζεύουμε. Κι από κει και πέρα, επιλέγουμε εμείς τι προτιμάμε να κάνουμε τον περισσότερο καιρό: Να χαζεύουμε ή να δημιουργούμε;
Επιστρέφοντας, λοιπόν, σ αυτή την παρέα, ξαναθυμήθηκα πόσο ωραίοι άνθρωποι υπάρχουν «εκεί έξω» και πόσο καλό κάνει στον καθένα να μοιράζεται –έτσι, ανώνυμα και δημοκρατικά και ελεύθερα- τις σκέψεις του.
Ναι, τα μπλοκς είναι η τελευταία ελεύθερη έκφραση και το φέισμπουκ δεν μπορεί να την αντικαταστήσει... Δεν μπορείς να πεις πολλά σε ένα status! Ασε που σε βρίσκουν και όσοι δεν θες να σε βρουν!!! Im just happy here, with u.

2 σχόλια:

Daria είπε...

Μπήκα κάποια στιγμή στο facebook από περιέργεια. Μου φάνηκε απίστευτα ανιαρό. Τώρα απλά υπάρχει ένας αραχνιασμένος λογαριασμός που όλο λέω να κλείσω και ξεχνάω να το κάνω.

Alexandra είπε...

Εγώ, πάλι, δεν τον έχω κλείσει. Το χρησιμοποιώ όμως για συγκεκριμένα πράγματα, απίστευτο χάσιμο χρόνου είναι:)